Gratis forsendelse over 79 €
Gratis forsendelse over 79 €

Orioles alsidige spiller Mateo er skadet, holdet står over for justeringer

Orioles alsidige spiller Mateo er skadet, holdet står over for justeringer

Baltimore Orioles meddelte, at den alsidige spiller Jorge Mateo vil afslutte sin sæson på grund af ledbåndsskader i venstre albue (albue der ikke falder).

Mateo gennemgik en intern stentoperation og reparerede bøjesenen. Udseendet af denne skade har forhindret ham i at deltage i de resterende sæsonkampe. For mange fans er det utvivlsomt en skuffende nyhed, at Mateo, iført Baltimore Orioles trøje, ikke længere vil dukke op på banen.

Mateos skade var ikke forårsaget af pitching. Skaden opstod i en kamp mod Marlins i slutningen af ​​juli, da han rykkede på anden base og forsøgte at fange en langsom jordbold. I færd med at fange bolden gled shortstop Gunnar Henderson til venstre og ramte ved et uheld Mateos venstre albue og bøjede hans albue tilbage til en unaturlig vinkel. Ulykken fik Mateos albue til at gå af led og sendte ham hurtigt til 60-dages skadesliste, som i bund og grund har fastslået, at han ikke vender tilbage i denne sæson.

Selvom Mateo ikke længere er fast starter for holdet, er han en vigtig erstatningsspiller for holdet. Holdet mistede tredje baseman Jordan Westburg ikke længe efter, at Mateo blev skadet. Han missede hele september på grund af en brækket hånd. Rookie Jackson Holliday er vendt tilbage til de store ligaer som en regulær anden baseman, men hans præstation har ikke levet op til forventningerne, med et nyligt batting-gennemsnit på kun

.221/.280/.442.

På grund af Westburgs skade blev Ramon Urias tvunget til at vende tilbage til tredje base. Hans præstation er blevet varmet op efter All-Star Game, og hans aktuelle battingdata er .273/.343/.511, hvilket er en forbedring fra begyndelsen af ​​året. Derudover bruger Orioles også Emmanuel Rivera og Lifan Soto som indskiftede infield-spillere, men ingen af ​​dem har Mateos hurtighed. For at råde bod på Mateos ledige stilling, har holdet for nylig fået outfielderen Forrest Wall fra Miami, og måske vil han blive brugt som en udpeget løber i oktober.

Mateo går ind i sin sidste voldgiftsberettigede sæson i 2024 med en årsløn på $2,7 millioner. Hvis Orioles tilbyder ham en kontrakt for 2025, forventes hans løn at være mellem $3 millioner og $4 millioner. Selvom han blev betragtet som en kandidat til handel eller ikke-fornyelse i de sidste par sæsoner, har Orioles beholdt ham i mere end tre år.

Mateos fravær har påvirket holdets strategiske layout til slutspillet, og holdet er nødt til at justere sin opstilling under hans fravær for at klare de kommende udfordringer. For fans, der bærer Orioles MLB Baseball Trøje, vil resten af ​​sæsonen være fuld af variabler, og de vil ikke være i stand til at se deres idoler spille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *