Gratis forsendelse over 79 €
Gratis forsendelse over 79 €

Houston Astros handler Julks til White Sox for ung pitcher Rodríguez

Houston Astros handler Julks til White Sox for ung pitcher Rodríguez

Houston Astros og Chicago White Sox har indgået en handel, hvor Astros sender outfielder Corey Julks til White Sox og modtager den unge pitcher Luis Rodríguez fra White Sox. Handlen opstod, da Astros havde et overfyldt outfield og havde brug for at frigøre plads på rosteren, mens White Sox, der er i en genopbygningsfase, var glade for at give en talentfuld spiller som Julks en chance.

Julks var ikke Astros’ topvalg i draften, men han udmærkede sig i Pacific Coast League i minor leagues. I 2022-sæsonen slog han 31 homeruns og stjal 22 baser, med en weighted Runs Created Plus (wRC+) på 108. Med sin fremragende præstation fik han en chance i Major League i 2023-sæsonen. Dog levede hans præstationer i Major League ikke op til forventningerne med en batting average på kun .245. Men Julks’ base stealing-evner og outfield-forsvar var stadig imponerende MLB Baseball Trøje.

Efter at være vendt tilbage til minor leagues i denne sæson, har Julks fortsat præsteret stabilt, især med hensyn til base stealing og power hitting. På trods af dette, på grund af Astros’ rigelige outfield-talenter, herunder stjerner som Kyle Tucker, Yordan Alvarez og potentielle stjerner som Pedro León, kunne Julks ikke finde en plads i Astros’ outfield-rotation.

I kontrast har White Sox, der er i genopbygning, større behov for spillere, der kan bidrage med det samme. De håber, at Julks kan udfylde outfield-positionen. White Sox havde tidligere byttet outfielder Robbie Grossman for Anthony Hoope-Tuineitoa. Selvom Julks ikke har præsteret lige så godt som Grossman, har han højere potentiale end Rafael Ortega, der blev designated for assignment og derefter faldt i præstationer. Chicago White Sox Trøjer håber, at Julks kan præstere på samme niveau i Major League, som han gjorde i minor leagues og ikke skuffer den tillid, White Sox har vist ham.

Julks har stadig to valgbarhedsoptioner tilbage, hvilket betyder, at han kan blive sendt tilbage til minor leagues i de næste to år. Gennem denne handel har Astros modtaget pitching-prospektet Luis Rodríguez, en 20-årig spiller, der klarede sig godt i den Dominikanske Sommerliga sidste år og besidder en kraftfuld curveball.

Alt i alt ser denne handel ud til at opfylde behovene for begge hold. Astros løste problemet med for mange outfielders og fik en eftertragtet pitching-prospekt, mens White Sox fik en lovende outfielder, der kan øge dybden i deres outfield. Om Julks kan finde sin plads i White Sox, vil tiden vise, men denne tidligere oversete spiller har nu fået en chance for at bevise sit værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *